Restorantet Tona

KFC TEG

Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan Tirana, Albania

Restoranti KFC ndodhet ne brendesi te qendres tregtare Tirana East Gate (TEG) ne katin 3-te ne zonen “Food Court”, 30 metra drejt pasi ngjitesh ne shkallet elektrike ne drejtim te kinemase.

Restoranti eshte i pozicionuar ne menyre perfekte me te gjitha sherbimet e qendres tregtare. Eshte lehtesisht i arritshem edhe nga qendra e qytetit nepermjet autobuzeve urban qe nisen nga qendra e Tiranes ne TEG e anasjelltas.

Restoranti eshte i rrethuar nga nje sere sherbimesh te cilat e bejne eksperiencen ne KFC akoma edhe me te bukur. Nje kinema moderne me 7 salla per te pare filmat tuaj te preferuar, park lodrash per femijet tuaj dhe shume dyqane ku mund te beni shopping.

Ne Restorantin KFC mund te shijoni ushqimet e pergatitura sipas recetes origjinale te Kolonelit Harland Sanders gati 80 vite me pare, te cilat jane produkte dhe nenprodukte te ardhura nga mishi i pules.

Ne restorantin tone keni mundesine te perdorni sallen e madhe me tavolina dhe gjithashtu te perdorni sherbimin Take-Away per te marre ushqimin ne shtepite tuaja duke e shijuar direkt ne tavolinen ose divanin tend perpara televizorit.

KFC BLLOKU

Rruga Ibrahim Rugova (perballe me TAO Lounge) Tirana, Albania

Restoranti KFC ne zonen e Ish-Bllokut ndodhet ne rrugen Ibrahim Rugova, ne krah te Kishes Apostolike te Re dhe perballe Bar Lounge “TAO”. Restoranti eshte i pozicionuar ne menyre perfekte, ne qender te qytetit ne nje nga rruget me te frekuentuara te tij.

Ky restorant aktualisht sherben dhe si nje “Flagship Store” i markes KFC ne Shqiperi. Eshte lehtesisht i arritshem nga çdo pike e qytetit per vete pozicionin qendror qe ka.

Restoranti eshte i pajisur me vende parkingu ne pjesen e jashteme te tij. Mundesi per prenotim ditelindjeje dhe festa te tjera per femije e te rritur. Gjithashtu restoranti yne ne bllok eshte i pajisur me nje ambient te jashtem te veçante per duahnpiresit.Lokali eshte i pajisur me ajer te kondicionuar, lidhje WiFi falas dhe me televizore te ndryshem per te ndjekur eventin tuaj sportiv ose kulturor te preferuar.

Ne Restorantin KFC mund te shijoni ushqimet e pergatitura sipas recetes origjinale te Kolonelit Harland Sanders gati 80 vite me pare, te cilat jane produkte dhe nenprodukte te ardhura nga mishi i pules. Gjithashtu nga ky restorant mund te marresh ushqimin tuaj me formulen “Take-Away” per te shijuar direkt ushqimin KFC ne tavolinen e shtepise tende ose divanin tuaj perpara televizorit.

KFC  PARK GATE 

Rruga Elbasanit Tirana, Albania

Restoranti KFC PARK GATE   qe dodhet ne rrugen e elbasanit, perballe fakultetit te gjuheve te huaja. Restoranti eshte i pozicionuar ne menyre perfekte,  ne nje nga rruget me te frekuentuara te tij.

Ky restorant aktualisht sherben dhe si nje “Flagship Store” i markes KFC ne Shqiperi. Eshte lehtesisht i arritshem nga çdo pike e qytetit per vete pozicionin qendror qe ka.

Mundesi per prenotim ditelindjeje dhe festa te tjera per femije e te rritur. Gjithashtu restoranti yne  eshte i pajisur me nje ambient te jashtem te veçante per duahnpiresit.Lokali eshte i pajisur me ajer te kondicionuar, lidhje WiFi falas dhe me televizore te ndryshem per te ndjekur eventin tuaj sportiv ose kulturor te preferuar.

Ne Restorantin KFC mund te shijoni ushqimet e pergatitura sipas recetes origjinale te Kolonelit Harland Sanders gati 80 vite me pare, te cilat jane produkte dhe nenprodukte te ardhura nga mishi i pules. Gjithashtu nga ky restorant mund te marresh ushqimin tuaj me formulen “Take-Away” dhe “Delivery” nepermjet aplikacionit KFC Albania  per te shijuar direkt ushqimin KFC ne tavolinen e shtepise tende ose divanin tuaj perpara televizorit.

KFC  QTU

AUTOSTRADA TIRANË DURRËS KM 6 TIRANË, SHQIPËRI

Restoranti KFC ndodhet ne brendesi te qendres tregtare qtu ne katin e 2-te ne zonen “Food Court”, 30 metra drejt pasi ngjitesh ne shkallet elektrike.

Restoranti eshte i pozicionuar ne menyre perfekte me te gjitha sherbimet e qendres tregtare. Eshte lehtesisht i arritshem edhe nga qendra e qytetit nepermjet autobuzeve urban qe nisen nga qendra e Tiranes ne QTU e anasjelltas.

Restoranti eshte i rrethuar nga nje sere sherbimesh te cilat e bejne eksperiencen ne KFC akoma edhe me te bukur. Nje kinema moderne me 7 salla per te pare filmat tuaj te preferuar, park lodrash per femijet tuaj dhe shume dyqane ku mund te beni shopping.

Ne Restorantin KFC mund te shijoni ushqimet e pergatitura sipas recetes origjinale te Kolonelit Harland Sanders gati 80 vite me pare, te cilat jane produkte dhe nenprodukte te ardhura nga mishi i pules.

Ne restorantin tone keni mundesine te perdorni sallen e madhe me tavolina dhe gjithashtu te perdorni sherbimin Take-Away per te marre ushqimin ne shtepite tuaja duke e shijuar direkt ne tavolinen ose divanin tend perpara televizorit.

KFC VLORE

Rruga Cameria Vlore, Albania

Restoranti KFC Vlore    qe dodhet ne rrugen Cameria perballe sheshit Pavaresia ne godinen Cobo Center.

Restoranti eshte i pozicionuar ne menyre perfekte,  ne nje nga rruget me te frekuentuara te tij.

Ky restorant aktualisht sherben dhe si nje “Flagship Store” i markes KFC ne Shqiperi. eshte lehtesisht i arritshem nga çdo pike e qytetit per vete pozicionin qendror qe ka.
Mundesi per prenotim ditelindjeje dhe festa te tjera per femije e te rritur. Gjithashtu restoranti yne  eshte i pajisur me nje ambient te jashtem te veçante per duahnpiresit.Lokali eshte i pajisur me ajer te kondicionuar, lidhje WiFi falas dhe me televizore te ndryshem per te ndjekur eventin tuaj sportiv ose kulturor te preferuar.

Ne Restorantin KFC mund te shijoni ushqimet e pergatitura sipas recetes origjinale te Kolonelit Harland Sanders gati 80 vite me pare, te cilat jane produkte dhe nenprodukte te ardhura nga mishi i pules. Gjithashtu nga ky restorant mund te marresh ushqimin tuaj me formulen “Take-Away” dhe “Delivery” nepermjet aplikacionit KFC Albania  per te shijuar direkt ushqimin KFC ne tavolinen e shtepise tende ose divanin tuaj perpara televizorit.