Menu KFC

Përzgjidhni Menunë KFC

Përzgjidhni kombinimet tuaja të preferuara të përbëra nga mishi i freskët i pulës dhe jo vetëm. Ne ofrojmë një diversitet produktesh duke filluar që nga koshat e pulës duke vijuar me burgerat e shumëllojshëm dhe krokant si dhe pitet mjaft të shijshme të gjitha te gatuara me recetat origjinale të kolonelit.
Jane vërtet të shijshme për të lëpirë gishtat.
Ne jemi krenar që e servirim ushqimin e ngrohtë, dhe në mënyrën më të përsosur të përgatitur me kualitet, dhe dashuri për konsumatorët tanë.