Puno me ne

Bashkohu stafit tone!

Cilat jane vlerat qe na bejne te kemi nje ambient pune  zbavites dhe miqesor?
Te punosh ne nje kompani me me shume se 450.000 te punesuar dhe 37.000 restorante ne te gjithe boten, ku baza e suksesit eshte kontributi personal dhe profesional i çdokujt prej anëtareve te ketij ekipi te madh. Ne besojme tek te gjithe dhe shpresojme qe çdo sukses personal eshte qellimi yne i perbashket. Përbërësit e ketij suksesi janë mbështetja, trajnimi dhe respekti reciprok i çdo personi.
Mendoni nje vend ku ju mund te jeni pjese e nje projekti te madh, duke qene pjese e nje grupi qe hap pas hapi do te vleresoje  dhe do te marre ne konsiderate  nevojat dhe sugjerimet tuaja. Bej nje hap perpara dhe behu pjese e nje projekti ambicioz, dinamik dhe sfidues.

Ekipi Yne

FC eshte nje nga zinxhiret me te medhenj ne bote ne fushen e restoranteve dhe i vetmi ne Shqiperi.Te punosh me ne dhe te hysh ne familjen tone te madhe, e cila ka nje histori fantastike, vlera te vyera dhe eksperience nderkombetare eshte nje sfide qe do te ekzaltonte këdo.
Do te jeshe pjese e eksperiences KFC?
Na dergo kandidaturen tënde!

Formular Punesimi